Echo

  Selaa tuoteryhmiä

Echo on Japanilaisen Kioritz Corparationin maailmanlaajuinen tuotemerkki. Kioritz Corporationin alkuperäinen nimi oli Kyoritsu Noki, joka perustettiin vuonna 1947. Alun perin yrityksen ajatuksena oli toimia ruoka-alalla, johtuen Japanin tilasta ja pitkään jatkuneesta nälänhädästä.

Vuonna 1963, Kyoritsu Noki otti käyttöönsä Echo tuotemerkin, esitellessään yhtiön ensimmäisen moottorisahan CS-80. Tämän jälkeen on markkinoille tullut laite laitteen perään ja nykyään yrityksen tuotevalikoima ulottuu metsästä kaupunkiin ja Japanista ympäri maailmaa.

Vuonna 1972, Kyoritsu Noki perusti Yhdysvaltoihin ECHO Incorporated nimisen yrityksen.

Vuonna 1973 Kyoritsu Noki vaihtoi nimensä Kioritz Corparationiksi. Echon pääbisnesidea on valmistaa kannettavia 2-tahti moottoreilla varustettuja laitteita. Pääpaino laitteiden valmistuksessa on ympäristönhoidon laitteissa. 60-vuotisen toimintansa aikana, on Echo kohta valmistanut enemmän 2-tahti moottorilla varustettuja moottoroituja laitteita, kuin kukaan muu laitevalmistaja maailmassa. Echolla on kaiken kaikkiaan 50 maailmanlaajuista jakelijaa ja yli 8000 huoltopistettä, S.G. Nieminen Oy on Suomen maahantuoja. Echon laatuajatus on yksinkertainen: Tuotteet ja palvelut takaavat hyvän asiakastyytyväisyyden.

Näytetään tuotteet 1-6 / 6

Lahjakortti